Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
.A hagymát apróra vágva a zsiradékon megpirítjuk,pirospaprikáva l megszórjuk,és kevés vízzel pároljuk,majd a zsírjára sütjük.Ekkor hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát,megsózzuk,és fedő alatt addig pároljuk,amig a gomba egészen puha nem lett.Tejfölel elkeverjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Galuskát v.rizst adunk hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
jupiter21
2012.09.23 10:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apróra, zsiradékon megpirítjuk, zsírjára sütjük, szeletekre vágott, gomba egészen, pirospaprikával, Gombapaprikás, megpirítjuk, vöröshagyma, megszórjuk, hozzáadjuk, szeletekre, elkeverjük, zsiradékon, megsózzuk, Galuskát, pároljuk, pároljuk, Tejfölel, zsírjára, egészen, paprika, hagymát, gombát, vágott, tejföl, vízzel, sütjük, apróra, rizst, vágva, gomba, olaj, tejföl, 1fej vöröshagyma, paprikasó,
|
|
|
|
|